Terug naar weblog overzicht

 

De voor- en nadelen van een dure loungeset

09-12-2015

Iedereen kijkt altijd reikhalzend uit naar de warmte en zonnige atmosfeer van de zomer en lente in Nederland. In deze periode kan er eindelijk lekker genoten worden van het buiten zijn op een zonnige dag. Door een loungeset in de tuin te plaatsen transformeer je een saaie standaard tuin tot een comfortabele relax ruimte waar ultiem genoten kan worden van de zomer en lente. Op een loungeset kan je heerlijk tot rust komen na een lange werkdag door lekker buiten in de tuin een boek te lezen of simpelweg lekker van de zon te genieten met een lekker koud drankje. Loungesets zijn er in verschillende prijsklassen te vinden, maar de betere loungesets zijn vaak wat aan de dure kant.

 

Loungesets houden waarde vast

De betere loungesets zijn best duur, maar houden hun waarde ook goed vast. Doordat de tuimeubelen erg gewild zijn maar ook prijzig, zijn er veel mensen op zoek naar tweedehands sets. Een voordeel van een dure loungeset is dan ook dat je deze altijd nog voor een flink percentage van de nieuwprijs kunt doorverkopen. Doordat de loungesets echter zo gewild zijn als tweedehands artikelen is het een nadeel dat deze ook vaak gestolen worden. 

Zeker de duurdere loungesets zijn makkelijk door te verkopen voor een prijs ver beneden de marktwaarde. Door de hoge nieuwprijs blijft er echter toch nog flink wat winst voor de criminelen over. Mocht je een dure loungeset kopen dan doe je er wel goed aan om deze in de winter goed op te bergen en ook in de zomer te beveiligen tegen inbraken.

 

Veilig opbergen in schuur of garage

Wanneer de loungeset niet meer gebruikt wordt in de herfst of winter dan kan deze gewoon buiten blijven staan. De duurdere meubels zijn namelijk goed tegen alle weersomstandigheden beschermd. Je doet er echter goed aan om de set veilig in een schuur of garage op te bergen. Zorg er hierbij ook voor dat de schuur of garage van goede inbraakveilige sloten is voorzien.

 

Beveiligen in de zomer

In de zomer wil je natuurlijk niet iedere avond de meubels van de loungeset naar binnen sjouwen zodat ze daar veilig staan voor inbrekers. Een manier om de loungeset toch te beveiligen is door de stoelen en tafels aan elkaar vast te maken door middel van een slot en ketting. Hierdoor kan de set niet makkelijk één voor één afgevoerd worden.

 

Bron: “slotenmakerseindhoven.nl